ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγορά Χρυσού και Αργύρου με Πιστοποίηση

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μη εγνωσμένης ανάλυσης της σύστασης των πολυτίμων μετάλλων δημιούργησε την ανάγκη προστασίας τόσο των επαγγελματιών όσο και των επενδυτών από τέτοια φαινόμενα, που με τη σειρά τους δημιουργούν  προβλήματα εμπιστοσύνης και δρουν εν γένει αρνητικά στην εικόνα του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας. Η οικονομική κρίση  στρέφει κυρίως τους παραγωγούς στην εγχώρια ανακύκλωση ως μοναδική πηγή προμήθειας πρώτων υλών. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τηρούνται τα διεθνή πρότυπα για την παράγωγη όσο και για την πιστοποίηση των πολυτίμων μετάλλων ( χρυσός, άργυρος κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους κατασκευαστές αλλά και στα καταστήματα πώλησης ως προς την ποιότητα των προϊόντων – κοσμημάτων.

Θα πρέπει λοιπόν οι πρώτες ύλες, όπως χρυσός και άργυρος, που αγοράζετε είτε για κατεργασία (κοσμήματα) είτε για επενδυτικούς σκοπούς να διέπονται από κάποιες προδιαγραφές (standards). Οι προδιαγραφές αυτές είναι πολύ αυστηρές και απαιτούν ιδιαίτερη τεχνογνωσία, καθώς η διαδικασία (refine) είναι λεπτομερής και χρονοβόρα για να έχει την απαιτούμενη καθαρότητα το τελικό εμπόρευμα. Οι προδιαγραφές για τις μπάρες – ράβδους (good delivery bars), όπως και οι εξουσιοδοτημένοι παραγωγοί ορίζονται από το london bullion market association.

Ορμώμενοι και από την πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοποιών  (ΠΟΒΑΚΩ) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στην εταιρεία μας μπορείτε να  βρείτε και να προμηθευτείτε μόνο  πρώτες ύλες που φέρουν πιστοποίηση και διέπονται από τις διεθνείς προδιαγραφές για την καθαρότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για παραπάνω λεπτομέρειες. τηλ.210 3233574

ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Α.Ε.